Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Plzeňský kraj

Profesionální hasiči z Tachova společně s dobrovolnou jednotkou z Boru vyjeli k obci Čečkovice k dopravní nehodě osobního auta. To se ve směru na Novou Hospodu převrátilo na střechu. Nehoda si vyžádala celkem osm zraněných osob. Při příjezdu jednotek se o zraněné staraly posádky třech sanitek.

Hasiči pomohli ZZS při ošetření a transportu zraněných. Po dobu zásahu a policejního vyšetřování hasiči na místě řídili dopravu. Odtahové službě pomohli hasiči převrátit auto na kola a naložit na odtah. Při nehodě ani následné manipulaci s vozem neunikly žádné provozní kapaliny.

Na silnici I/26 mezi Meclovem a Horšovským Týnem u odbočky na kemp Podhájí skončilo osobní auto v příkopě pod mostkem pod úrovní silnice. Při příjezdu jednotky z Domažlic o zraněného řidiče pečovala ZZS. Hasiči asistovali PČR při zadokumentování nehody a odtahové službě při vyprošťování a nakládání vozidla.

Při nehodě došlo k poškození dopravního značení. Silnice zůstala po celou dobu zásahu průjezdná, provoz hasiči usměrňovali kyvadlově.